Welkom bij SamenGezond

Inzicht in je gezondheid

Jouw digitale gezondheidscoach

Iedereen wil zich fit en gezond voelen en het maximale uit het leven halen. Dat klinkt eenvoudig, maar kan in de praktijk knap lastig zijn. Elke dag gezond eten en dan ook nog voldoende bewegen, ontspannen en slapen is makkelijker gezegd dan gedaan. 

 

SamenGezond laat je met een website en app zien hoe fit je bent en helpt je dagelijks bij het maken van gezonde keuzes. Eenvoudig en in kleine stapjes. We werken samen met wetenschappelijke kennispartners waardoor we steeds beter weten wat voor jou het beste werkt. Je inspanning belonen we met SamenGezond-punten die je kunt inwisselen voor populaire producten en aantrekkelijke kortingen. Neem alvast een kijkje in de webshop » 

Al 340.000 mensen doen mee

We zijn hard op weg het grootste gezondheidsprogramma van Nederland te worden. Doe je mee? Meld je nu aan en krijg 125 punten cadeau.

Doe nu mee

SamenGezond is gratis en deelt nooit ongevraagd informatie met andere partijen.

Waarom meedoen?

  • SamenGezond beloont gezond gedrag
  • Doe mee met leuke activiteiten en verdien (korting op) populaire producten
  • Het is voor iedereen, dus ook als je niet verzekerd bent bij Menzis

"Als je zo duidelijk en overzichtelijk ziet wat je allemaal doet aan je gezondheid, ga je vanzelf nog veel meer doen. Wij lopen en fietsen nooit meer zonder SamenGezond-app: dat is achteraf extra genieten."
"Fijn dat de coach mij eraan herinnert om meer fruit te eten. Dat schiet er nog wel eens bij in."
"Echt geweldig, het heeft mijn levensstijl aangepast!”

In samenwerking met

Welkom bij SamenGezond