Stoppen met roken

Goed bezig, je eerste stap is gezet

Nu stop ik écht!

Misschien heb je het in het verleden al eens geprobeerd. Stoppen met roken doe je vaak niet 'even'. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van ontwenningsverschijnselen. Wil je er graag voor zorgen dat het dit keer wél lukt? En kun je wel wat extra motivatie en ondersteuning gebruiken om te stoppen met roken? Lees hieronder over de voordelen, de beruchte valkuilen en ervaringen van anderen.

 

Een steuntje in de rug bij stoppen met roken

De één stopt cold turkey, de ander liever met wat hulp. Wist je dat de kans groter is dat je stoppoging lukt als je begeleiding krijgt? Wellicht werkt voor jou een app of boek het beste, waarmee je zelf aan de slag gaat. Voor de ander kan acupunctuur of persoonlijke coaching juist een uitkomst zijn. Al dan niet in combinatie met nicotinepleisters, om de ontwenningsverschijnselen te verminderen. We hebben verschillende mogelijkheden voor je op een rij gezet. Wat past bij jou?

 

Zelf aan de slagProfessionele hulp

 

Privacy(rechten)
Menzis attendeert SamenGezond-deelnemers op diverse producten en diensten die je kunt gebruiken ter ondersteuning bij het stoppen met roken. De mate waarin privacy(rechten) een rol spelen bij deze producten en diensten is afhankelijk van de organisatie die deze producten en diensten aanbiedt. Menzis is niet verantwoordelijk voor de gebruikersvoorwaarden die de aanbieders van deze producten en diensten hanteren ten aanzien van uw persoonsgegevens. De aanbieders bepalen zelf hun gebruikersvoorwaarden. De gebruikersvoorwaarden die de aanbieders hanteren hebben een reikwijdte van geen gebruikersvoorwaarden tot en met het gebruik van je gegevens voor commerciële doeleinden. Je bepaalt zelf of je instemt met de (gebruikers)voorwaarden die de aanbieder van het product of dienst waarin je geïnteresseerd bent hanteert.
Stoppen met roken