Over SamenGezond

Gezonder leven was nog nooit zo makkelijk en leuk.

Een gezond steuntje in de rug

Iedereen maakt zijn eigen keuzes om gezond te leven. En vaak weten we wel welke keuzes dat precies zouden moeten zijn. Toch is het fijn om daar ondersteuning bij te krijgen. Menzis biedt daarom SamenGezond, een online gezondheidsprogramma met bijbehorende app. Dat is een gezond steuntje in de rug, dat jou helpt om het maximale uit je leven te kunnen halen. Met een online coach, tips, blogs en uitdagingen. Ook als je gezondheid even niet meezit.

 

Al meer dan 365.000 mensen doen mee aan SamenGezond. Zet ook de eerste stap naar een gezondere leefstijl en meld je aan. Ook als je niet verzekerd bent bij Menzis!

 

Aanmelden+125

Ben je al deelnemer? Log dan in

Waarom doet Menzis dit?

Als Menzis doen we er alles aan om de zorg voor iedereen betaalbaar en beschikbaar te houden. Niet alleen door iedereen goed te verzekeren van zorg, maar ook door mensen te helpen bij het maken van gezondere keuzes. Zo kunnen we de gezondheid van mensen behouden en verbeteren. Menzis biedt daarom SamenGezond, een online gezondheidsprogramma dat mensen ondersteunt om zich fitter te voelen en meer uit hun gezondheid te halen. We doen dit omdat we geloven dat we via gedragsverandering gezondheidswinst kunnen behalen. En daar heeft iedereen voordeel van. Jijzelf, Menzis en de maatschappij.

Privacy

Bij Menzis SamenGezond zit het natuurlijk goed met jouw privacy. Wil je de uitgebreide documenten (zoals de Algemene Voorwaarden en Toestemmingsverklaring) nalezen, klik dan hier.

Over SamenGezond