Korting op brillen en lenzen

Exclusief voor jou als Menzis verzekerde

Brillen- en lenzenkorting bij Pearle en Eye Wish Opticiens

Als Menzis verzekerde ontvang je korting* bij Pearle en Eye Wish Opticiens op een (zonne)bril of lenzen. Deze korting geldt bovenop je brilvergoeding en ook als je geen brilvergoeding hebt.

 

Ook profiteren van deze korting? Bestel jouw brillen- en lenzen kortingsbon in de webshop van Menzis SamenGezond, je ontvangt hem dan direct in je mail. Ga met je Menzis zorgpas en de kortingsbon (digitaal of print) naar een winkel van Pearle of Eye Wish. Toon beide aan een medewerker voor je een bestelling doet en ontvang extra korting! 

*De korting die je ontvangt is afhankelijk van het aankoopbedrag. Niet in combinatie met andere kortings- of waardebonnen. 

 

Kortingsbon bestellen Aanmelden

 

Nog geen deelnemer van Menzis SamenGezond? Meld je dan eerst aan en krijg 125 punten cadeau. Daarmee kun je direct de kortingsbon bestellen.

 

Meer weten? Bekijk de actievoorwaarden of bezoek een Pearle of Eye Wish winkel bij jou in de buurt.

Met de kortingsbon ontvang je

  • € 25 korting bij besteding vanaf € 50
  • € 50 korting bij besteding vanaf € 200
  • € 75 korting bij besteding vanaf € 500
  • 3 maanden gratis lenzen bij het afsluiten van een contactlensabonnement

Tips en inspiratie

 

Over Menzis SamenGezond
Menzis SamenGezond is een online gezondheidsprogramma met bijbehorende app. Een gezond steuntje in de rug, dat jou helpt om het maximale uit je leven te kunnen halen. Met een online coach, tips, blogs en uitdagingen. Ook als je gezondheid even niet meezit.

Korting op brillen en lenzen