Korting op je bril, zonnebril of lenzen

Alleen voor jou als Menzis-verzekerde

Brillen- en lenzenkorting bij Pearle en Eye Wish Opticiens

Als Menzis verzekerde ontvang je korting* bij Pearle en Eye Wish Opticiens op een (zonne)bril of lenzen. Deze korting geldt bovenop je brilvergoeding en ook als je geen brilvergoeding hebt.

😎 😎 Nu tot 25% korting op een zonnebril, ook op sterkte 😎 😎

De zomer komt er aan: hét moment voor een zonnebril. De voucher kun je nu ook tijdelijk gebruiken voor 20% korting op een zonnebril bij Pearle Opticiens of 25% korting bij Eye Wish Opticiens. Je kunt de korting gebruiken voor een gewone zonnebril, maar ook voor een zonnebril op sterkte! De voorwaarden lees je onderaan deze pagina.

Ook profiteren van deze korting? Bestel jouw brillen- en lenzen kortingsbon in de webshop van Menzis SamenGezond, je ontvangt hem dan direct in je mail. Ga met je Menzis zorgpas en de kortingsbon (digitaal of print) naar een winkel van Pearle of Eye Wish. Toon beide aan een medewerker voor je een bestelling doet en ontvang extra korting! 

*De korting die je ontvangt is afhankelijk van het aankoopbedrag. Niet in combinatie met andere kortings- of waardebonnen. 

 

Kortingsbon bestellen Aanmelden

 

Nog geen deelnemer van Menzis SamenGezond? Meld je dan eerst aan en krijg 125 punten cadeau. Daarmee kun je direct de kortingsbon bestellen.

 

Meer weten? Bekijk de actievoorwaarden of bezoek een Pearle of Eye Wish winkel bij jou in de buurt.
 

Verzilver je voucher bij Eye WishVerzilver je voucher bij Pearle Opticiens

Met de kortingsbon ontvang je

  • € 25 korting bij besteding vanaf € 50
  • € 50 korting bij besteding vanaf € 200
  • € 75 korting bij besteding vanaf € 500
  • 3 maanden gratis lenzen bij het afsluiten van een contactlensabonnement

Tips en inspiratie

 

Over Menzis SamenGezond
Menzis SamenGezond is een online gezondheidsprogramma met bijbehorende app. Een gezond steuntje in de rug, dat jou helpt om het maximale uit je leven te kunnen halen. Met een online coach, tips, blogs en uitdagingen. Ook als je gezondheid even niet meezit.

20% of 25% korting op een zonnebril: dit zijn de voorwaarden

Met de voucher voor de brillen-/lenzenkorting krijg je tijdelijk bij Pearle Opticiens 20% en bij Eye Wish Opticiens 25% korting op een zonnebril. Dit zijn de voorwaarden:
👉 De kortingsbon is gedurende de periode van 15 mei tot en met 26 juni 2019 slechts één keer geldig, uitsluitend bij alle winkels van Pearle Opticiens of Eye Wish Opticiens in Nederland.
👉 Bij Pearle Opticiens is de korting ook van toepassing op een zonnebril op sterkte, je ontvangt 20% korting op het totaalbedrag (zonnebrilmontuur en zonneglazen).
👉 Bij Pearle Opticiens is de korting niet geldig op Serengeti en de exclusieve collecties van Ray-Ban en Tommy Hilfiger.
👉 Bij Eye Wish Opticiens geldt een actieprijs voor zonneglazen op sterkte. Deze actieprijs voor zonneglazen is geldig in combinatie met 25% korting op een zonnebril. Vraag naar de actieprijs in de winkel.
👉 De 20% of 25% korting is alleen geldig op de zonnebrilmonturen-collectie en geldt niet op brilmonturen met zonneglazen.
👉 De kortingsbon is persoonsgebonden, maar kan wel worden overgedragen aan een medeverzekerde.
👉 De kortingsbon is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, acties en kortings- of waardebonnen.
👉 De kortingsbon is geldig in combinatie met de brilvergoeding van Menzis.
👉 De korting is niet geldig op reeds bestelde zonnebrillen.
👉 Er wordt geen geld retour gegeven en de kortingsbon is niet inwisselbaar voor contanten.

Korting op je bril, zonnebril of lenzen