Strava

Strava koppelen aan de SamenGezond-app.

Binnenkort lanceren we een nieuwe website en daarmee vervalt de Strava koppeling met de SamenGezond website. Koppel Strava opnieuw aan de SamenGezond-app en ontvang de punten voor activiteiten via de app.

 

Met de Strava-app kun je zien welke routes je gefietst of gerend hebt en hoe snel je bent. Strava registreert je route en snelheid door middel van GPS. Maak je een fietstocht, wandeling of doe je een andere activiteit? Dat belonen we via de Menzis SamenGezond-app met punten.
We belonen daarbij de inspanning die het kost om een activiteit, zoals bijvoorbeeld fietsen, te doen. De inspanning wordt uitgedrukt in een MET-score. Hoe hoger de MET-score, hoe hoger de beloning in SamenGezond-punten voor deze activiteit. Je kunt activiteiten ook handmatig invoeren, deze dragen wel bij aan jouw fitscore. We belonen deze niet met punten omdat er geen MET-score bekend is.

We adviseren maar 1 app/apparaat te koppelen met de Menzis SamenGezond-app.

Strava koppelen aan de SamenGezond-app:

1. Download de Menzis SamenGezond-app op je mobiele apparaat.

2. Open de SamenGezond-app en log in met je huidige SamenGezond-account.

3. Ga naar 'Activiteiten' en vervolgens naar 'Apparaten/apps koppelingen'.

4. Klik op 'Strava' en volg de verdere instructies.

 

Download de Menzis SamenGezond-app:

   

  • Strava


Registreer gratis +125 Inloggen

Heb je de Strava nog op de oude manier gekoppeld?
Ontkoppel deze dan eerst door in te loggen en hierboven op 'Ontkoppel deze app' te klikken.

 

Het koppelen van Strava aan de SamenGezond-app in een paar simpele stappen:

1. Download de Menzis SamenGezond-app op je mobiele apparaat.

2. Open de SamenGezond-app en log in met je huidige SamenGezond-account.

3. Ga naar 'Activiteiten' en vervolgens naar 'Apparaten/apps koppelingen'.

4. Klik op 'Strava' en volg de verdere instructies.


Door het koppelen van de Strava-app aan SamenGezond en akkoord te gaan voor het gebruik van je gegevens, geef je Menzis toestemming je gegevens over je gebruik van de Strava-app te bekijken en te controleren. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de punten toe te kennen en je dagelijkse fitscore bij te werken.


Misschien ook interessant

+25

Runkeeper

Runkeeper koppelen aan de SamenGezond-app.
  • Beweging
+25

Virtuagym Food

+25

Virtuagym

Je kunt de volgende apps koppelen aan SamenGezond:

Runkeeper registreert je fietstocht, wandeling of hardlooptraining en houdt je route en snelheid bij door middel van GPS. Heb je hardgelopen, gefietst, wandeling gemaakt of een andere activiteit gedaan? Dat belonen we via de Menzis SamenGezond-app met punten. We belonen daarbij de inspanning die het kost om een activiteit, zoals bijvoorbeeld wandelen, te doen. De inspanning wordt uitgedrukt in een MET-score. Hoe hoger de MET-score, hoe hoger de beloning in SamenGezond-punten voor deze activiteit. Je kunt activiteiten ook handmatig invoeren, deze dragen wel bij aan jouw fitscore. We belonen deze niet met punten omdat er geen MET-score bekend is.
• Met Strava kun je zien welke routes je gefietst of gerend hebt en hoe snel je bent. Maak je een fietstocht, wandeling of doe je een andere activiteit? Dat belonen we via de Menzis SamenGezond-app met punten. We belonen daarbij de inspanning die het kost om een activiteit te doen. De inspanning wordt uitgedrukt in een MET-score. Hoe hoger de MET-score, hoe hoger de beloning in SamenGezond-punten voor deze activiteit. Je kunt activiteiten ook handmatig invoeren, deze dragen wel bij aan jouw fitscore. We belonen deze niet met punten omdat er geen MET-score bekend is.
NatuurRoutes van Natuurmonumenten. Met deze app vind je de mooiste wandel- en fietsroutes in de natuur. Bekijk je tijdens de route informatie via de app? Dan ontvangt je automatisch 25 punten. Daarnaast kun je de route delen op Facebook. Dit levert per route 10 punten op.
• Met de fitness-app Virtuagym kun je eenvoudig zelf oefeningen en work-outs doen. De app laat zien hoe je de bewegingen correct uitvoert. Je kunt je BMI, hartslag en gewicht bijhouden. Als je een work-out doet krijg je 25 punten per dag. 
• Met de Virtuagym Food (calorie-, vet- en koolhydratenteller) stel je een persoonlijk en gratis voedingsplan op, afhankelijk van je leeftijd, gewicht, lifestyle en persoonlijke doelen. Voor het bijhouden van je voeding ontvang je 25 punten per dag. 

Strava is een app die bijhoudt welke routes je fietst of rent en hoe snel je bent. Strava registreert je route en snelheid door middel van GPS. Ook handig van deze GPS-functie is dat je route op de kaart wordt weergeven zodat je je favoriete fietsroutes altijd bij de hand heeft. Je kunt je prestaties ook met andere Strava gebruikers vergelijken. De app is vooral bedoeld voor fietsers, maar kan ook gebruikt worden door hardlopers. Koppel je Strava aan SamenGezond? Dan verdien je elke keer dat je meer dan 1 kilometer aflegt punten die je kunt inwisselen in de webshop.

Je kunt per gezinslid een eigen Strava account aanmaken. Controleer wel altijd eerst of je met je eigen Strava account bent ingelogd. Indien dat niet zo is graag eerst uitloggen.

 

Werkt dat niet, ontkoppel dan de app en koppel deze vervolgens opnieuw. Je punten worden automatisch bijgeschreven.

 

1. Log in op SamenGezond en ga naar de pagina van Strava. Controleer of je eigen account is gekoppeld.

2. Ontkoppel en koppel de app opnieuw via SamenGezond.

 

Je verdient SamenGezond punten als je meer dan 1 kilometer aflegt. We belonen maximaal 5 activiteiten per dag, met minstens 10 minuten tussen de activiteiten. Je kunt Strava en Runkeeper niet tegelijkertijd gebruiken. Laat de app gedurende het gehele traject lopen en onderneem vaker activiteiten om punten te sparen.

 

1. Download de Strava app op je telefoon.
2. Maak een Strava account aan.
3. Log in op je SamenGezond account
4. Ga naar het tabblad ‘punten sparen’.
5. Klik op de spaarmogelijkheid Strava.
6. Klik op ‘koppel deze app’. Je Strava account wordt je gekoppeld aan je SamenGezond account. Hiervoor krijg je eenmalig 50 punten.
 

Als iemand anders al is ingelogd op de app dan opent SamenGezond dit account automatisch. Log dus eerst uit en log dan in met je eigen gegevens.

 

Werkt dit niet, ontkoppel dan de app en koppel deze vervolgens opnieuw.

 

1. Log in op SamenGezond en ga naar de pagina van de betreffende app. Controleer of je het juiste account hebt gekoppeld. Tip: kijk hierbij naar het e-mail adres waarmee je de app hebt aangemaakt.

 

2. Ontkoppel en koppel de app opnieuw via SamenGezond.

Je kunt op veel manieren SamenGezond-punten verdienen, bijvoorbeeld door vragenlijsten te beantwoorden of mee te doen aan Medemenz. Je verdient ook punten als je vrijwilligerswerk doet of mantelzorg verleent. Alleen voor mobiele apps zoals Runkeeper en Strava heb je een smartphone nodig. Kijk op de website onder 'Punten sparen' voor meer informatie.

Om welke app gaat het?

• De app Strava werkt niet op een Windows phone, maar kun je wel koppelen via de Windows versies van deze app in de Windows Store.  Striver is een Windows versie van Strava, waarmee je na eenmalige betaling van € 2,49 data kunt uploaden naar Strava.
• De app Runkeeper werkt niet op een Windows phone, maar je kunt Runkeeper wel koppelen via de Windows versie van deze app in de Windows Store. Wanneer je een Windows Phone heeft, download dan eerst de Caledos Runner-app via Store. Met deze app kun je weer een koppeling met uw RunKeeper-account maken.
• De app VirtuaGym werkt niet op een Windows phone. Voor Virtuagym is een Windows app in de maak.

Strava